Foodtruck huren

Een lege foodtruck huren doe je bij ons:

Eigen (huis)stijl

Een lege foodtruck huren voor bedrijven bieden we de optie om de foodtruck in je eigen huisstijl aan te kleden. We maken gebruik van magneetletters of stickers om de foodtruck aan te passen aan jouw merk of huisstijl. Verder hebben we tal van decoratie-items waarmee we de foodtrucks aankleden in de stijl die bij jou past. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Voor welke gelegenheid huur je een foodtruck?

Een lege foodtruck huren is ideaal voor bedrijfsfeesten en cateraars die gave foodtrucks willen als uitgifte punt. Ook zijn de lege foodtrucks geschikt voor beurzen, bruiloften en privé feesten. Of we de busjes op een gave evenementen locatie neerzetten of bij jou thuis in de tuin of zelfs op de oprit, alles kan.

Wat dacht je van een toffe trouwlocatie met vaste cateraar? Dan zijn wij de juiste oplossing. Toch het festival sfeertje met de vaste cateraar van de locatie! Win- win!

De vaste cateraar maakt zijn/haar gerechten alvast in eigen keuken en serveert ze uit vanuit een lege foodtruck. Of kan zelf lekker gaan kokkerellen in onze busjes. 

Voor alles is een oplossing en wij denken graag met je mee. We maken het huren van een lege foodtruck tot jouw feestje.

Bus van Zus VW Busje te huur voor Kerstmis

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven