Foodtruck FAQ

Foodtruck FAQs

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag en denken graag met je mee om van jouw event een succes te maken. Dus lees de Foodtruck FAQ goed door!

Ja zeker! De bus kan op locatie blijven staan. Via een video kun je zien hoe je de bus eventueel dicht kan klappen en weer kan opbouwen de volgende dag. Als de bus binnen staat hoef je niet op en af te bouwen. 

Nee, je betaalt geen borg.

Als dit ruim op tijd is, is dit geen probleem. Dan zetten we graag een nieuwe datum in de agenda.

Is dit last-minute dan zoeken we graag samen naar een gepaste oplossing. 

De betaling is altijd vooraf via een factuur.

Nee, helaas is het niet mogelijk om zelf in foodtrucks te rijden. Alleen ons eigen personeel mag erin rijden en zal met veel liefde de busjes naar jullie locatie brengen.

Ja leuk! Creëer je eigen foodtruck festival! Je hebt 1 contact persoon dus alles is makkelijk en snel te regelen voor meerdere trucks!

Doe een aanvraag via het offerteformulier of de mail, dan laten wij je z.s.m. weten welke foodtruck er beschikbaar is op de door jouw gekozen datum.

Nee, alle apparaten werken op stroom.

We kleden de busjes gezellig aan met leuke houten kratjes en decoratie. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.

We kunnen een lege foodtruck altijd een dag eerder plaatsten op locatie. Hier worden dan wel extra kosten voor berekend.

Ja, wij zijn er zeer ervaren in om leuke promotie tours te rijden voor merken. Maar ook voor bedrijven die aan hun personeel en/of klanten een gezellig bezoekje willen brengen met een foodtruck.

Ja, dat kan zeker! Met magneet platen maak je de lege foodtruck helemaal eigen, zonder meteen een dure foodtruck te kopen. Hierdoor kun je proberen of dit bij je past.

In al onze lege foodtrucks zit standaard een koeling met ongeveer 330 L inhoud.

Voldoende werkruimte, verlichting en opbergruimte.

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven